Steeds meer dorpsdiscotheken opgedoekt: ‘Er zijn te veel festivals’ – NU.nl

Steeds meer dorpsdiscotheken opgedoekt: 'Er zijn te veel festivals'  NU.nl

Het doek viel vorige week voor discotheek Smithy's Palace in het Overijsselse Eesveen. Het is de laatste in een lange reeks bar-dancings op het platteland die ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Steeds meer dorpsdiscotheken opgedoekt: ‘Er zijn te veel festivals’ – NU.nl

Steeds meer dorpsdiscotheken opgedoekt: 'Er zijn te veel festivals'  NU.nl

Het doek viel vorige week voor discotheek Smithy's Palace in het Overijsselse Eesveen. Het is de laatste in een lange reeks bar-dancings op het platteland die ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!