NMBS legt 76 extra treinen in voor festivals – Metro België

NMBS legt 76 extra treinen in voor festivals  Metro België

Spoorwegmaatschappij NMBS zet deze zomer 76 extra treinen in van en naar verschillende muziekfestivals in het land. Voor verschillende festivals zijn er ook ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
NMBS legt 76 extra treinen in voor festivals – Metro België

NMBS legt 76 extra treinen in voor festivals  Metro België

Spoorwegmaatschappij NMBS zet deze zomer 76 extra treinen in van en naar verschillende muziekfestivals in het land. Voor verschillende festivals zijn er ook ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!