Festivals plasticvrij? Dé oplossing is nog niet in zicht – Tubantia

Festivals plasticvrij? Dé oplossing is nog niet in zicht  Tubantia

ENSCHEDE - Festivals in Twente moeten en willen duurzamer worden. Maar de plastic wegwerpbeker verruilen voor een herbruikbare variant?Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Festivals plasticvrij? Dé oplossing is nog niet in zicht – Tubantia

Festivals plasticvrij? Dé oplossing is nog niet in zicht  Tubantia

ENSCHEDE - Festivals in Twente moeten en willen duurzamer worden. Maar de plastic wegwerpbeker verruilen voor een herbruikbare variant?Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!