Festivals die je deze week nog kunt bezoeken – NU.nl

Festivals die je deze week nog kunt bezoeken  NU.nl

Voor iedereen die last minute op stap wil: een overzicht van festivals die je deze week nog kunt bezoeken. Van gratis foodfestival Trek in Rotterdam tot Legends of Rock Tribute Festival XL in Doetinchem. Dam & Bass - Amsterdam Breakin Science & Low Down Deep Recordings brengen een weekend vol drum-'n-bass naar de Amsterdamse Q-Factory. Wat je kunt verwachten: 48 uur vol pompende bassen met onder anderen Logan D, Majistrate, Brockie en Turno achter de draaitafel. Op zaterdagmiddag vaart er ook een speciale partyboot uit, waarop plaats is voor zeshonderd feestgangers. Festival Trek - Rotterda...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer