Zwarte Cross complementeert line-up met 39 nieuwe namen – NU.nl

Zwarte Cross complementeert line-up met 39 nieuwe namen  NU.nl

De organisatie van de Zwarte Cross heeft de line-up voor de editie van 2019 compleet. Vrijdag werden de laatste 39 namen bekendgemaakt die acte de présence geven in Lichtenvoorde. Onder hen Claw Boys Claw, Wulf, Rondé en Paul Elstak. Daarnaast maakt ook Kjeld Nuis zijn opwachting. De olympisch schaatskampioen zal in de theatertent vragen van bezoekers gaan beantwoorden. Eerder werden al namen als The Black Eyed Peas, Scooter, Miss Montreal en DJ Jean aangekondigd. De eerste editie van de Zwarte Cross vond plaats in 1997. Op de 21e editie van het driedaagse festival in 2017 kwamen 220.000 be...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer