Jonge Britten helpen festivals vollopen – De Tijd


Jonge Britten helpen festivals vollopen
De Tijd
Verve schakelt met een softwareplatform de grootste fans van een festival in en beloont hen als ze tickets aan hun vrienden verkopen. 'Wanneer een festival aankondigt dat het met ons samenwerkt, kan iedereen die zich geroepen voelt ambassadeur worden ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Jonge Britten helpen festivals vollopen – De Tijd


Jonge Britten helpen festivals vollopen
De Tijd
Verve schakelt met een softwareplatform de grootste fans van een festival in en beloont hen als ze tickets aan hun vrienden verkopen. 'Wanneer een festival aankondigt dat het met ons samenwerkt, kan iedereen die zich geroepen voelt ambassadeur worden ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!