Festival-decibellen binnenkort voor iedereen inzichtelijk – AT5


AT5

Festival-decibellen binnenkort voor iedereen inzichtelijk
AT5
Amsterdammers kunnen binnenkort live opzoeken hoeveel decibellen de speakers op festivals en evenementen in de stad produceren. De gemeente heeft in 2017 op een aantal festivals geëxperimenteerd met het realtime doorspelen van meetgegevens aan ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Festival-decibellen binnenkort voor iedereen inzichtelijk – AT5


AT5

Festival-decibellen binnenkort voor iedereen inzichtelijk
AT5
Amsterdammers kunnen binnenkort live opzoeken hoeveel decibellen de speakers op festivals en evenementen in de stad produceren. De gemeente heeft in 2017 op een aantal festivals geëxperimenteerd met het realtime doorspelen van meetgegevens aan ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!