Op festival Neu Now kun je dé kunstenaars van Europa zien – Parool.nl


Parool.nl

Op festival Neu Now kun je dé kunstenaars van Europa zien
Parool.nl
Festivals waar verschillende soorten kunst samenkomen, bestaan wel meer. Wat Neu Now volgens directeur Carla Delfos onderscheidt, zijn zowel de betekenis als het internationale geluid. "Neu Now is een festival van net afgestudeerde kunstenaars.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Op festival Neu Now kun je dé kunstenaars van Europa zien – Parool.nl


Parool.nl

Op festival Neu Now kun je dé kunstenaars van Europa zien
Parool.nl
Festivals waar verschillende soorten kunst samenkomen, bestaan wel meer. Wat Neu Now volgens directeur Carla Delfos onderscheidt, zijn zowel de betekenis als het internationale geluid. "Neu Now is een festival van net afgestudeerde kunstenaars.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!