Augustus is de maand vol festivals – AD.nl


Augustus is de maand vol festivals
AD.nl
Hoogtepunt van het festival is het schouwspel Pacificatie, zaterdag om 12.00 en 14.00 uur. Dat openluchtspektakel laat zien hoe er in 1917 een einde komt aan een meer dan 100 jaar durende schoolstrijd. Ook wordt aandacht geschonken aan de sterfdag ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Augustus is de maand vol festivals – AD.nl


Augustus is de maand vol festivals
AD.nl
Hoogtepunt van het festival is het schouwspel Pacificatie, zaterdag om 12.00 en 14.00 uur. Dat openluchtspektakel laat zien hoe er in 1917 een einde komt aan een meer dan 100 jaar durende schoolstrijd. Ook wordt aandacht geschonken aan de sterfdag ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer