Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Augustus is de maand vol festivals – AD.nl


Augustus is de maand vol festivals
AD.nl
Hoogtepunt van het festival is het schouwspel Pacificatie, zaterdag om 12.00 en 14.00 uur. Dat openluchtspektakel laat zien hoe er in 1917 een einde komt aan een meer dan 100 jaar durende schoolstrijd. Ook wordt aandacht geschonken aan de sterfdag ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Augustus is de maand vol festivals – AD.nl


Augustus is de maand vol festivals
AD.nl
Hoogtepunt van het festival is het schouwspel Pacificatie, zaterdag om 12.00 en 14.00 uur. Dat openluchtspektakel laat zien hoe er in 1917 een einde komt aan een meer dan 100 jaar durende schoolstrijd. Ook wordt aandacht geschonken aan de sterfdag ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *