Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Truttenclub wil alcoholgetrut op festivals – PowNed


Truttenclub wil alcoholgetrut op festivals
PowNed
De enige manier om een festival een beetje draaglijk te houden, is door starnakelbezopen te raken en/of stijf van de drugs te staan. Met 58723592754 hipsters op een zompig veld naar kutmuziek luisteren voor 341 euro excl. reserveringskosten en ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Truttenclub wil alcoholgetrut op festivals – PowNed


Truttenclub wil alcoholgetrut op festivals
PowNed
De enige manier om een festival een beetje draaglijk te houden, is door starnakelbezopen te raken en/of stijf van de drugs te staan. Met 58723592754 hipsters op een zompig veld naar kutmuziek luisteren voor 341 euro excl. reserveringskosten en ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *