FESTIVALS. – De Morgen


FESTIVALS.
De Morgen
De app werd pas vorige maand gelanceerd. "Het is een modern gezelschapsspel eigenlijk", zegt Switch-bedenker Bart Cannaerts. "Het is wel een spelletje op je telefoon, maar als je het met vijf speelt, is het een geweldig sociaal gebeuren." FESTIVALS.

en meer »

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
FESTIVALS. – De Morgen


FESTIVALS.
De Morgen
De app werd pas vorige maand gelanceerd. "Het is een modern gezelschapsspel eigenlijk", zegt Switch-bedenker Bart Cannaerts. "Het is wel een spelletje op je telefoon, maar als je het met vijf speelt, is het een geweldig sociaal gebeuren." FESTIVALS.

en meer »

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer