Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

FESTIVALS. – De Morgen


FESTIVALS.
De Morgen
De app werd pas vorige maand gelanceerd. "Het is een modern gezelschapsspel eigenlijk", zegt Switch-bedenker Bart Cannaerts. "Het is wel een spelletje op je telefoon, maar als je het met vijf speelt, is het een geweldig sociaal gebeuren." FESTIVALS.

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FESTIVALS. – De Morgen


FESTIVALS.
De Morgen
De app werd pas vorige maand gelanceerd. "Het is een modern gezelschapsspel eigenlijk", zegt Switch-bedenker Bart Cannaerts. "Het is wel een spelletje op je telefoon, maar als je het met vijf speelt, is het een geweldig sociaal gebeuren." FESTIVALS.

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *