Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

De 7 fases van een festival – 7Days


7Days

De 7 fases van een festival
7Days
Festivals heb je in alle soorten en maten. En aan de hoeveelheid bandjes om sommige polsen te zien, probeert een aantal jongeren er zoveel mogelijk te bezoeken. En met succes. Nou kan ik mezelf nog niet zo'n die hard festivalganger noemen. Maar ik ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De 7 fases van een festival – 7Days


7Days

De 7 fases van een festival
7Days
Festivals heb je in alle soorten en maten. En aan de hoeveelheid bandjes om sommige polsen te zien, probeert een aantal jongeren er zoveel mogelijk te bezoeken. En met succes. Nou kan ik mezelf nog niet zo'n die hard festivalganger noemen. Maar ik ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *