Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

DJ Pyrodox uit Nijverdal: klaar voor de megapodia – Tubantia


Tubantia

DJ Pyrodox uit Nijverdal: klaar voor de megapodia
Tubantia
Door de jaren heen bezoekt hij verscheidene grote festivals. Zo staan onder meer Boulevard Outdoor, Zwarte Cross, Dauwpop en het Bevrijdingsfestival in Zwolle op zijn cv. Echt nerveus voelt hij zich niet meer, als hij en zijn vaste MC Ginny (Elmar ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DJ Pyrodox uit Nijverdal: klaar voor de megapodia – Tubantia


Tubantia

DJ Pyrodox uit Nijverdal: klaar voor de megapodia
Tubantia
Door de jaren heen bezoekt hij verscheidene grote festivals. Zo staan onder meer Boulevard Outdoor, Zwarte Cross, Dauwpop en het Bevrijdingsfestival in Zwolle op zijn cv. Echt nerveus voelt hij zich niet meer, als hij en zijn vaste MC Ginny (Elmar ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.