Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

De Kracht van Luisteren – Dichtbij.nl


De Kracht van Luisteren
Dichtbij.nl
Hoe vaak nemen we de tijd om echt naar een ander of onszelf te luisteren? Naar wat er binnenin ons leeft? In ons drukke leven ligt de nadruk vaak op individueel succes, onafhankelijkheid en vrijheid. Minder ruimte is er voor wat mislukte, ons pijn deed ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Kracht van Luisteren – Dichtbij.nl


De Kracht van Luisteren
Dichtbij.nl
Hoe vaak nemen we de tijd om echt naar een ander of onszelf te luisteren? Naar wat er binnenin ons leeft? In ons drukke leven ligt de nadruk vaak op individueel succes, onafhankelijkheid en vrijheid. Minder ruimte is er voor wat mislukte, ons pijn deed ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *