De Kracht van Luisteren – Dichtbij.nl


De Kracht van Luisteren
Dichtbij.nl
Hoe vaak nemen we de tijd om echt naar een ander of onszelf te luisteren? Naar wat er binnenin ons leeft? In ons drukke leven ligt de nadruk vaak op individueel succes, onafhankelijkheid en vrijheid. Minder ruimte is er voor wat mislukte, ons pijn deed ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
De Kracht van Luisteren – Dichtbij.nl


De Kracht van Luisteren
Dichtbij.nl
Hoe vaak nemen we de tijd om echt naar een ander of onszelf te luisteren? Naar wat er binnenin ons leeft? In ons drukke leven ligt de nadruk vaak op individueel succes, onafhankelijkheid en vrijheid. Minder ruimte is er voor wat mislukte, ons pijn deed ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer