Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Festival kan makkelijk van drempels af – Trouw


Trouw

Festival kan makkelijk van drempels af
Trouw
Het festivalseizoen staat weer op het punt van beginnen. We zijn er gek op: muziekfestivals, theaterfestivals, foodfestivals. Ze zijn overal, maar (nog) niet voor iedereen. Maak de festivals toegankelijk voor iedereen bepleit Beer Boneschansker ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Festival kan makkelijk van drempels af – Trouw


Trouw

Festival kan makkelijk van drempels af
Trouw
Het festivalseizoen staat weer op het punt van beginnen. We zijn er gek op: muziekfestivals, theaterfestivals, foodfestivals. Ze zijn overal, maar (nog) niet voor iedereen. Maak de festivals toegankelijk voor iedereen bepleit Beer Boneschansker ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *