Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Groep voor nabestaanden – Dichtbij.nl


Groep voor nabestaanden
Dichtbij.nl
“Ze zeggen dat het overgaat” is een vaak gehoorde zin door nabestaanden. Vanaf donderdag 13 april is er bij Viore, centrum voor mensen die leven met kanker, de gelegenheid om met lotgenoten ervaringen te delen. De groep, voor mensen van wie de ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Groep voor nabestaanden – Dichtbij.nl


Groep voor nabestaanden
Dichtbij.nl
“Ze zeggen dat het overgaat” is een vaak gehoorde zin door nabestaanden. Vanaf donderdag 13 april is er bij Viore, centrum voor mensen die leven met kanker, de gelegenheid om met lotgenoten ervaringen te delen. De groep, voor mensen van wie de ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Groep voor nabestaanden – Dichtbij.nl


Groep voor nabestaanden
Dichtbij.nl
“Ze zeggen dat het overgaat” is een vaak gehoorde zin door nabestaanden. Vanaf donderdag 13 april is er bij Viore, centrum voor mensen die leven met kanker, de gelegenheid om met lotgenoten ervaringen te delen. De groep, voor mensen van wie de ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *