Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Utrechts festivalseizoen gaat weer beginnen – AD.nl


AD.nl

Utrechts festivalseizoen gaat weer beginnen
AD.nl
43 festivals is best veel'', vindt Rob van Doggenaar, coördinator van het Utrechts Festival Overleg (UFO), een platform voor 18 niet-commerciële festivals, zoals SPRING (zie kleine foto), het Bevrijdingsfestival en Le Guess Who?. ,,Of het er te veel ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrechts festivalseizoen gaat weer beginnen – AD.nl


AD.nl

Utrechts festivalseizoen gaat weer beginnen
AD.nl
43 festivals is best veel'', vindt Rob van Doggenaar, coördinator van het Utrechts Festival Overleg (UFO), een platform voor 18 niet-commerciële festivals, zoals SPRING (zie kleine foto), het Bevrijdingsfestival en Le Guess Who?. ,,Of het er te veel ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *