Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Open Dag Muziekschool ’t Muzenhuis as zaterdag 1 april – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Open Dag Muziekschool 't Muzenhuis as zaterdag 1 april
Dichtbij.nl
Komende zaterdag 1 april staat Muziekschool 't Muzenhuis in Lisse weer volop in de belangstelling. Tussen 11:00 en 16:00 uur vindt er dan weer de Open Dag plaats. Iedereen die ge├»nteresseerd is in muziek, van jong tot ouder, is van harte welkom om zich ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Open Dag Muziekschool ’t Muzenhuis as zaterdag 1 april – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Open Dag Muziekschool 't Muzenhuis as zaterdag 1 april
Dichtbij.nl
Komende zaterdag 1 april staat Muziekschool 't Muzenhuis in Lisse weer volop in de belangstelling. Tussen 11:00 en 16:00 uur vindt er dan weer de Open Dag plaats. Iedereen die ge├»nteresseerd is in muziek, van jong tot ouder, is van harte welkom om zich ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.