Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Amsterdams 24+festival maakt line-up bekend – Parool.nl


Parool.nl

Amsterdams 24+festival maakt line-up bekend
Parool.nl
De vijfde editie van het Nomads Festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 juni. Het festival strijkt dan weer neer in Riekerhaven. Voor de jubileum editie worden verschillende dj's overgevlogen vanuit de Verenigde Staten, waaronder Chez Damier ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Amsterdams 24+festival maakt line-up bekend – Parool.nl


Parool.nl

Amsterdams 24+festival maakt line-up bekend
Parool.nl
De vijfde editie van het Nomads Festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 juni. Het festival strijkt dan weer neer in Riekerhaven. Voor de jubileum editie worden verschillende dj's overgevlogen vanuit de Verenigde Staten, waaronder Chez Damier ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Amsterdams 24+festival maakt line-up bekend – Parool.nl


Parool.nl

Amsterdams 24+festival maakt line-up bekend
Parool.nl
De vijfde editie van het Nomads Festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 juni. Het festival strijkt dan weer neer in Riekerhaven. Voor de jubileum editie worden verschillende dj's overgevlogen vanuit de Verenigde Staten, waaronder Chez Damier ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *