Indonesië Dichterbij – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Indonesië Dichterbij
Dichtbij.nl
Op zaterdag 1 april is het zo ver. Om 16:30 zullen de deuren van Club Cell, Schrijverstraat 2 in Almere opengaan. Het wordt een avond waarin u zich in Indonesische sferen zal wanen. Met artiesten zoals Tjoens.nl, Melanie Foëh, Asty Dewi, Project Bongo ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Indonesië Dichterbij – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Indonesië Dichterbij
Dichtbij.nl
Op zaterdag 1 april is het zo ver. Om 16:30 zullen de deuren van Club Cell, Schrijverstraat 2 in Almere opengaan. Het wordt een avond waarin u zich in Indonesische sferen zal wanen. Met artiesten zoals Tjoens.nl, Melanie Foëh, Asty Dewi, Project Bongo ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer