Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Indonesië Dichterbij – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Indonesië Dichterbij
Dichtbij.nl
Op zaterdag 1 april is het zo ver. Om 16:30 zullen de deuren van Club Cell, Schrijverstraat 2 in Almere opengaan. Het wordt een avond waarin u zich in Indonesische sferen zal wanen. Met artiesten zoals Tjoens.nl, Melanie Foëh, Asty Dewi, Project Bongo ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indonesië Dichterbij – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Indonesië Dichterbij
Dichtbij.nl
Op zaterdag 1 april is het zo ver. Om 16:30 zullen de deuren van Club Cell, Schrijverstraat 2 in Almere opengaan. Het wordt een avond waarin u zich in Indonesische sferen zal wanen. Met artiesten zoals Tjoens.nl, Melanie Foëh, Asty Dewi, Project Bongo ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *