Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

#Hill thema: Hoe ver reikt jouw horizon? – Dichtbij.nl


#Hill thema: Hoe ver reikt jouw horizon?
Dichtbij.nl
Bekende en minder bekende Nederlanders komen aan het woord over iets wat ons allemaal bezighoudt. Je zou kunnen zeggen dat de dood bij het leven hoort. Tegelijk is de dood misschien wel het duidelijkste signaal dat er iets mis is met deze wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

#Hill thema: Hoe ver reikt jouw horizon? – Dichtbij.nl


#Hill thema: Hoe ver reikt jouw horizon?
Dichtbij.nl
Bekende en minder bekende Nederlanders komen aan het woord over iets wat ons allemaal bezighoudt. Je zou kunnen zeggen dat de dood bij het leven hoort. Tegelijk is de dood misschien wel het duidelijkste signaal dat er iets mis is met deze wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *