Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Werken in de belevingstuin – Dichtbij.nl


Werken in de belevingstuin
Dichtbij.nl
Ben je handig en heb je komende zaterdag nog wat tijd over, de weersverwachtingen zijn goed! In het kader van NL-Doet gaan de handen uit de mouwen. Ook het gebouw wordt flink aangepakt. Binnen vervangen we de vloerplaten en we gaan het gebouw ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Werken in de belevingstuin – Dichtbij.nl


Werken in de belevingstuin
Dichtbij.nl
Ben je handig en heb je komende zaterdag nog wat tijd over, de weersverwachtingen zijn goed! In het kader van NL-Doet gaan de handen uit de mouwen. Ook het gebouw wordt flink aangepakt. Binnen vervangen we de vloerplaten en we gaan het gebouw ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *