Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Tijl Uilenspiegel – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Tijl Uilenspiegel
Dichtbij.nl
it jaar speelt de toneelgroep van het Murmellius Gymnasium de voorstelling Tijl Uilenspiegel. Laat u vermaken met de blijde en leuke, maar soms ook minder leuke verhalen en belevenissen van Tijl Uilenspiegel. Het stuk is geschreven door Jan van Zelm en ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tijl Uilenspiegel – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Tijl Uilenspiegel
Dichtbij.nl
it jaar speelt de toneelgroep van het Murmellius Gymnasium de voorstelling Tijl Uilenspiegel. Laat u vermaken met de blijde en leuke, maar soms ook minder leuke verhalen en belevenissen van Tijl Uilenspiegel. Het stuk is geschreven door Jan van Zelm en ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *