Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Mandala maken. – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Mandala maken.
Dichtbij.nl
Mandala komt uit het Sanskriet en betekent eenvoudig vertaald: cirkel, cirkelomtrek, centrum of magisch siersel. Sanskriet is een oude taal uit oud India, nu de taal van de geleerde Hindoes. Mandala tekenen is niet zomaar tekenen, maar een vorm van ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mandala maken. – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Mandala maken.
Dichtbij.nl
Mandala komt uit het Sanskriet en betekent eenvoudig vertaald: cirkel, cirkelomtrek, centrum of magisch siersel. Sanskriet is een oude taal uit oud India, nu de taal van de geleerde Hindoes. Mandala tekenen is niet zomaar tekenen, maar een vorm van ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *