Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Idealisme is het nieuwe realisme – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Idealisme is het nieuwe realisme
Dichtbij.nl
Op vrijdagavond 10 maart zijn Tweede Kamerlid voor de Partij voor de Dieren Esther Ouwehand en kandidaat-Kamerlid Lammert van Raan met hun lezing 'Idealisme is het nieuwe realisme' in Almere. Ze nemen je mee naar de wereld van de expressieve ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Idealisme is het nieuwe realisme – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Idealisme is het nieuwe realisme
Dichtbij.nl
Op vrijdagavond 10 maart zijn Tweede Kamerlid voor de Partij voor de Dieren Esther Ouwehand en kandidaat-Kamerlid Lammert van Raan met hun lezing 'Idealisme is het nieuwe realisme' in Almere. Ze nemen je mee naar de wereld van de expressieve ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *