Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

“SERVIES DECOREREN MET TRANSFERS” – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

“SERVIES DECOREREN MET TRANSFERS”
Dichtbij.nl
De deelnemers decoreren serviesgoed dat daarna thuis gebruikt kan worden. De decoratie is kleurecht en het servies is geschikt voor normaal gebruik en kan ook in de vaatwasser. Beschrijving De deelnemers krijgen uitleg over het proces en kunnen ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

“SERVIES DECOREREN MET TRANSFERS” – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

“SERVIES DECOREREN MET TRANSFERS”
Dichtbij.nl
De deelnemers decoreren serviesgoed dat daarna thuis gebruikt kan worden. De decoratie is kleurecht en het servies is geschikt voor normaal gebruik en kan ook in de vaatwasser. Beschrijving De deelnemers krijgen uitleg over het proces en kunnen ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *