Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Sneeuwbol maken – Dichtbij.nl


Sneeuwbol maken
Dichtbij.nl
De komende weken staat het op Jeugdland weer bol van de creatieve activiteiten. Behalve dat je natuurlijk buiten kunt spelen zijn er ook binnen leuke activiteiten te doen. Vrijdag 3 februari kan je op Jeugdland ook een echte sneeuwbol maken. In een ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sneeuwbol maken – Dichtbij.nl


Sneeuwbol maken
Dichtbij.nl
De komende weken staat het op Jeugdland weer bol van de creatieve activiteiten. Behalve dat je natuurlijk buiten kunt spelen zijn er ook binnen leuke activiteiten te doen. Vrijdag 3 februari kan je op Jeugdland ook een echte sneeuwbol maken. In een ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *