Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Aadje Piraatje in Gevaar (2+) – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Aadje Piraatje in Gevaar (2+)
Dichtbij.nl
Ton Meijer gaat samen met de kinderen, Aadje Piraatje en alle andere piraten, op reis. Op reis naar avontuur. Ze reizen terug in de tijd, naar de avontuurlijke en rijke geschiedenis van de Nederlandse scheepvaart. Samen met de kinderen spelen ze het ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aadje Piraatje in Gevaar (2+) – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Aadje Piraatje in Gevaar (2+)
Dichtbij.nl
Ton Meijer gaat samen met de kinderen, Aadje Piraatje en alle andere piraten, op reis. Op reis naar avontuur. Ze reizen terug in de tijd, naar de avontuurlijke en rijke geschiedenis van de Nederlandse scheepvaart. Samen met de kinderen spelen ze het ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *