Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Evangeliegemeente Parousia Zoetermeer. – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Evangeliegemeente Parousia Zoetermeer.
Dichtbij.nl
Vanochtend hebben we een andere setting dan gewoonlijk. Grote ronde tafels om aan te zitten en om met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Met elkaar God aanbidden en God zoeken en ook samen het gebrachte onderwerp doorspreken. Daarna met elkaar ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Evangeliegemeente Parousia Zoetermeer. – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Evangeliegemeente Parousia Zoetermeer.
Dichtbij.nl
Vanochtend hebben we een andere setting dan gewoonlijk. Grote ronde tafels om aan te zitten en om met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Met elkaar God aanbidden en God zoeken en ook samen het gebrachte onderwerp doorspreken. Daarna met elkaar ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Evangeliegemeente Parousia Zoetermeer. – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Evangeliegemeente Parousia Zoetermeer.
Dichtbij.nl
Vanochtend hebben we een andere setting dan gewoonlijk. Grote ronde tafels om aan te zitten en om met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Met elkaar God aanbidden en God zoeken en ook samen het gebrachte onderwerp doorspreken. Daarna met elkaar ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *