Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

State of the Art evenement – HSLeiden – Dichtbij.nl


State of the Art evenement - HSLeiden
Dichtbij.nl
Wij zijn enkele vierdejaarsstudenten van de Hogeschool Leiden, studie commerciële economie. Wij zijn de afgelopen weken in verschillende groepen bezig geweest met het creëren van unieke, onorthodoxe projecten met verschillende uiteenlopende ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

State of the Art evenement – HSLeiden – Dichtbij.nl


State of the Art evenement - HSLeiden
Dichtbij.nl
Wij zijn enkele vierdejaarsstudenten van de Hogeschool Leiden, studie commerciële economie. Wij zijn de afgelopen weken in verschillende groepen bezig geweest met het creëren van unieke, onorthodoxe projecten met verschillende uiteenlopende ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *