Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Groei & Bloei / Lezing De Vecht – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Groei & Bloei / Lezing De Vecht
Dichtbij.nl
Donderdagavond 26 januari organiseert Groei & Bloei afdeling Bollenstreek een lezing over de rustieke dorpen, bijzondere buitenplaatsen en prachtige tuinen langs de Vecht. Die avond vertelt Henny de Wit over hun tocht, beginnende bij de Weerdsluis in ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Groei & Bloei / Lezing De Vecht – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Groei & Bloei / Lezing De Vecht
Dichtbij.nl
Donderdagavond 26 januari organiseert Groei & Bloei afdeling Bollenstreek een lezing over de rustieke dorpen, bijzondere buitenplaatsen en prachtige tuinen langs de Vecht. Die avond vertelt Henny de Wit over hun tocht, beginnende bij de Weerdsluis in ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *