Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Eerste Scala in Hoofddorp van 2017 – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Eerste Scala in Hoofddorp van 2017
Dichtbij.nl
Er wordt voornamelijk opera, operette en musical gezongen, maar soms komt er ook wel eens een ander lied voorbij. We zitten in de Beemsterstraat 4, waar we de gezellige zaal weer hebben ingericht voor een heerlijke zondagmiddag met muziek en zang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerste Scala in Hoofddorp van 2017 – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Eerste Scala in Hoofddorp van 2017
Dichtbij.nl
Er wordt voornamelijk opera, operette en musical gezongen, maar soms komt er ook wel eens een ander lied voorbij. We zitten in de Beemsterstraat 4, waar we de gezellige zaal weer hebben ingericht voor een heerlijke zondagmiddag met muziek en zang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *