Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Samen zingen op kerstavond – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Samen zingen op kerstavond
Dichtbij.nl
Herders in het veld bij Bethlehem. Zij waken in die nacht over hun kudde, zoals ze gewend zijn. Maar deze nacht worden zij overrompeld met een boodschap uit de hemel. U bent van harte welkom naar deze gebeurtenis van 2.000 jaar geleden te komen ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Samen zingen op kerstavond – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Samen zingen op kerstavond
Dichtbij.nl
Herders in het veld bij Bethlehem. Zij waken in die nacht over hun kudde, zoals ze gewend zijn. Maar deze nacht worden zij overrompeld met een boodschap uit de hemel. U bent van harte welkom naar deze gebeurtenis van 2.000 jaar geleden te komen ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *