Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Optreden klezmerband Ot Azoj – Dichtbij.nl


Optreden klezmerband Ot Azoj
Dichtbij.nl
De vijf muzikanten, afkomstig uit Nederland, Turkije en Polen, hebben verschillende muzikale achtergronden: van Balkan tot Latin en van Turks tot Jazz. Resultaat is een unieke mix en heel veel speelplezier! Joris van Beek - viool, contrabas; Karin ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optreden klezmerband Ot Azoj – Dichtbij.nl


Optreden klezmerband Ot Azoj
Dichtbij.nl
De vijf muzikanten, afkomstig uit Nederland, Turkije en Polen, hebben verschillende muzikale achtergronden: van Balkan tot Latin en van Turks tot Jazz. Resultaat is een unieke mix en heel veel speelplezier! Joris van Beek - viool, contrabas; Karin ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *