Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

IVN Kertwandeling Amsterdamse waterleidingduinen – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

IVN Kertwandeling Amsterdamse waterleidingduinen
Dichtbij.nl
Op 2e Kerstdag organiseert het IVN Zuid-Kennemerland de jaarlijkse kerstwandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen in een hopelijk winters landschap. Even een frisse neus halen tijdens de feestdagen op een sfeervolle wandeling terwijl ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

IVN Kertwandeling Amsterdamse waterleidingduinen – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

IVN Kertwandeling Amsterdamse waterleidingduinen
Dichtbij.nl
Op 2e Kerstdag organiseert het IVN Zuid-Kennemerland de jaarlijkse kerstwandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen in een hopelijk winters landschap. Even een frisse neus halen tijdens de feestdagen op een sfeervolle wandeling terwijl ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.