Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Kerstconcert Albrandswaard – Dichtbij.nl


Kerstconcert Albrandswaard
Dichtbij.nl
Het Meerzichtkoor geeft in samenwerking met het Seghwaertkoor een gratis kerstconcert in het Atrium van het Albrandswaard, met medewerking van het mannentrio Divertimentos. Het geheel wordt begeleid en afgewisseld door Lisanne en Femke van ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstconcert Albrandswaard – Dichtbij.nl


Kerstconcert Albrandswaard
Dichtbij.nl
Het Meerzichtkoor geeft in samenwerking met het Seghwaertkoor een gratis kerstconcert in het Atrium van het Albrandswaard, met medewerking van het mannentrio Divertimentos. Het geheel wordt begeleid en afgewisseld door Lisanne en Femke van ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *