Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

De Grote Kerstkaraokebingoshow – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

De Grote Kerstkaraokebingoshow
Dichtbij.nl
In deze speciale kerstshow kun je eindelijk eens ongegeneerd hard meezingen met de alom bekende kerstliedjes. Hier is iedereen een ster, zonder zelf op het podium te hoeven staan. Dat doen de artiesten wel. Samen meezingen met elkaar en de artiesten ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De Grote Kerstkaraokebingoshow – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

De Grote Kerstkaraokebingoshow
Dichtbij.nl
In deze speciale kerstshow kun je eindelijk eens ongegeneerd hard meezingen met de alom bekende kerstliedjes. Hier is iedereen een ster, zonder zelf op het podium te hoeven staan. Dat doen de artiesten wel. Samen meezingen met elkaar en de artiesten ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.