Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Organisatie kijkt tevreden terug op ADE – NU.nl


NU.nl

Organisatie kijkt tevreden terug op ADE
NU.nl
Volgens Zijlma is het festival relatief rustig verlopen. Het Trimbos-instituut waarschuwde donderdag voor een zeer gevaarlijke xtc-pil. Eén exemplaar daarvan was volgens Zijlma voorafgaand aan ADE gevonden in het zuiden van het land. ''Dat had op zich ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Organisatie kijkt tevreden terug op ADE – NU.nl


NU.nl

Organisatie kijkt tevreden terug op ADE
NU.nl
Volgens Zijlma is het festival relatief rustig verlopen. Het Trimbos-instituut waarschuwde donderdag voor een zeer gevaarlijke xtc-pil. Eén exemplaar daarvan was volgens Zijlma voorafgaand aan ADE gevonden in het zuiden van het land. ''Dat had op zich ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.