Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Eerste namen Noorderslag 2017 bekend – 3FM- Radio


3FM- Radio

Eerste namen Noorderslag 2017 bekend
3FM- Radio
In Groningen ontdek je tussen 11 en 14 januari de nieuwste acts die je volgende zomer op de festivals ziet staan. Tijdens Eurosonic (11 tot en met 13 januari) treden de veelbelovende Europese acts op in de binnenstad. Noorderslag (14 januari) wordt ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerste namen Noorderslag 2017 bekend – 3FM- Radio


3FM- Radio

Eerste namen Noorderslag 2017 bekend
3FM- Radio
In Groningen ontdek je tussen 11 en 14 januari de nieuwste acts die je volgende zomer op de festivals ziet staan. Tijdens Eurosonic (11 tot en met 13 januari) treden de veelbelovende Europese acts op in de binnenstad. Noorderslag (14 januari) wordt ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.