Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Sieradenbeurs 15 & 16 oktober Ahoy Rotterdam – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Sieradenbeurs 15 & 16 oktober Ahoy Rotterdam
Dichtbij.nl
Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2016 wordt voor de 19de keer de Sieradenbeurs georganiseerd in Ahoy te Rotterdam. Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sieradenbeurs 15 & 16 oktober Ahoy Rotterdam – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

Sieradenbeurs 15 & 16 oktober Ahoy Rotterdam
Dichtbij.nl
Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2016 wordt voor de 19de keer de Sieradenbeurs georganiseerd in Ahoy te Rotterdam. Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.