Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

ipsYlon -10th anniversary- (gratis festival) – Dichtbij.nl


ipsYlon -10th anniversary- (gratis festival)
Dichtbij.nl
Zaterdag 15 oktober wordt in de Qbus, de CAB03 én de Vrijplaats Leiden de “10th anniversary” editie van het ipsYlon festival gehouden. Verspreid over deze 3 locaties (op nog geen 200 meter van elkaar) kan er gejammed, geschilderd, gedicht, gedanst en ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ipsYlon -10th anniversary- (gratis festival) – Dichtbij.nl


ipsYlon -10th anniversary- (gratis festival)
Dichtbij.nl
Zaterdag 15 oktober wordt in de Qbus, de CAB03 én de Vrijplaats Leiden de “10th anniversary” editie van het ipsYlon festival gehouden. Verspreid over deze 3 locaties (op nog geen 200 meter van elkaar) kan er gejammed, geschilderd, gedicht, gedanst en ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *