Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

PUZZLE THEATRE CANADA: PLASTIC – Dichtbij.nl


PUZZLE THEATRE CANADA: PLASTIC
Dichtbij.nl
Grappige en kleurrijke figuren worden geboren en transformeren zichzelf zoveel als ze willen. Ze vullen zichzelf, legen zichzelf, vliegen, eten elkaar op, vervelen zich… Ze bestaan.Stap voor stap laten ze zichzelf zien in al hun vormen. Ze zijn ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PUZZLE THEATRE CANADA: PLASTIC – Dichtbij.nl


PUZZLE THEATRE CANADA: PLASTIC
Dichtbij.nl
Grappige en kleurrijke figuren worden geboren en transformeren zichzelf zoveel als ze willen. Ze vullen zichzelf, legen zichzelf, vliegen, eten elkaar op, vervelen zich… Ze bestaan.Stap voor stap laten ze zichzelf zien in al hun vormen. Ze zijn ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *