Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

P60 // Drumles – Lucas Dehé – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

P60 // Drumles - Lucas Dehé
Dichtbij.nl
De drummer is de motor van een band, de drummer zorgt voor de groove, de drummer zorgt ervoor dat mensen gaan dansen. Wil je weten of drummen iets voor jou is? Wil je mee leren spelen met je favoriete muziek? Of ben je al een stuk verder en wil je ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

P60 // Drumles – Lucas Dehé – Dichtbij.nl


Dichtbij.nl

P60 // Drumles - Lucas Dehé
Dichtbij.nl
De drummer is de motor van een band, de drummer zorgt voor de groove, de drummer zorgt ervoor dat mensen gaan dansen. Wil je weten of drummen iets voor jou is? Wil je mee leren spelen met je favoriete muziek? Of ben je al een stuk verder en wil je ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *