Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Festivals wijken uit naar Oegstgeest – Unity Nu


Unity Nu

Festivals wijken uit naar Oegstgeest
Unity Nu
OEGSTGEEST - Burgemeester van Oegstgeest, Emile Jaensch, vindt het niet erg dat er deze zomer vier festivals te vinden zijn in het dorp. Vanwege wetgeving in Leiden moest het Puur Festival uitwijken naar een andere locatie, en die kon de gemeente ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Festivals wijken uit naar Oegstgeest – Unity Nu


Unity Nu

Festivals wijken uit naar Oegstgeest
Unity Nu
OEGSTGEEST - Burgemeester van Oegstgeest, Emile Jaensch, vindt het niet erg dat er deze zomer vier festivals te vinden zijn in het dorp. Vanwege wetgeving in Leiden moest het Puur Festival uitwijken naar een andere locatie, en die kon de gemeente ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *