Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Minder geld voor Arnhemse festivals – De Gelderlander


Minder geld voor Arnhemse festivals
De Gelderlander
ARNHEM - Het Sprookjesfestival, Sonsbeek Theater Avenue en Theater De Plaats krijgen van de gemeente Arnhem in 2017 flink minder cultuursubsidie dan in 2016. De aan de festivals toegekende bedragen liggen respectievelijk 30.000, 10.000 en 17.500 ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minder geld voor Arnhemse festivals – De Gelderlander


Minder geld voor Arnhemse festivals
De Gelderlander
ARNHEM - Het Sprookjesfestival, Sonsbeek Theater Avenue en Theater De Plaats krijgen van de gemeente Arnhem in 2017 flink minder cultuursubsidie dan in 2016. De aan de festivals toegekende bedragen liggen respectievelijk 30.000, 10.000 en 17.500 ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *