Festival RSS

Dagelijks de laatste festivalnieuwtjes voor jou verzameld!

Kwaku Festival in Amsterdam begonnen – NU.nl


NU.nl

Kwaku Festival in Amsterdam begonnen
NU.nl
Het Kwaku Summer Festival is weer begonnen. De komende vier weekenden staat het Nelson Mandelapark in Amsterdam Zuidoost in het teken van onder meer muziek, eten en drinken en het traditionele voetbaltoernooi. Het is de 41e keer dat het festival ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kwaku Festival in Amsterdam begonnen – NU.nl


NU.nl

Kwaku Festival in Amsterdam begonnen
NU.nl
Het Kwaku Summer Festival is weer begonnen. De komende vier weekenden staat het Nelson Mandelapark in Amsterdam Zuidoost in het teken van onder meer muziek, eten en drinken en het traditionele voetbaltoernooi. Het is de 41e keer dat het festival ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *